'BÜYÜK' Güncelleme!

Selam penguenler!

Aranızda belki beni tanımayanlarınız vardır tanıtayım. Ben Seriseri95. Yeni adımla beni Chainzfire olarak tanıyabilirsiniz. Bu siteyi Yesil Z ile beraber kurduk ve yine Yesil Z ile beraber siteye büyük bir güncelleme getiriyoruz. Yeni güncellemedeki amaçlarımızı aşağıdaki maddeler açıklayabilir sanıyorum.

- Gelişemeyen Blogger altyapısı nedeniyle Wordpress'e geçiş
- Sitenin daha düzenli bi yapıya sahip olacak olması
- Siteyi daha da hızlandırmak
- Sitenin görsel açıdan iyileşmesi
- Siteye yeni bir soluk getirmek
- Ve daha birçok değişiklik...

Yeni temanın görüntülerini de aşağıdan inceleyebilirsiniz.



Site yenilenirken üzerindeki eski kabuğu atması için tüm yazarlar ve yöneticiler tekrar değerlendirilecektir. Sitede sadece profesyoneller çalışacaktır. Site sürekli güncel tutulacak ve güncel olmadığı takdirde yazarlar üzerinde tekrar yenileme yapılacaktır. Ayrıca sitenin youtube sayfası çok aktif bir şekilde kullanılacaktır. Her perşembe yeni video eklenecektir. Ayrıca Twitter ve Facebook sayfalarımız da sürekli güncel ve aktif olacaktır.

Yeni gelecek sitede gerekli her özellik mevcuttur. Şuan site teması ve ayarları tam olarak bitmiştir. Sitede hiçbir hata veya görsel bozukluk bulunmamaktadır. Şuan sitenin açılması için tek gereken site adımızın yeni platforma taşınmasıdır. (www.clubpenguinadasi.com) Bu taşıma işlemi içinde en yakın zamanda Unending War ile iletişime geçmemiz gerekiyor.

Açıklamalarım bu kadardır. Zaten yeterince uzattım. ^^ Yazdığım yazılar sizi korkutmasın biraz ciddi olmuş olabilir. Takipçilere her ay 1 veya 2 defa member kodu verilecektir. Tek yapmanız gereken yeni gelecek sitede aktif olmak. ;)

Benden şimdilik bu kadar arkadaşlar. Beni bu günden itibaren bu sitenin sohbet bölümünde bulabilirsiniz. Takipte kalın! :)

~Chainzfire (Seriseri95)

7 yorum:

  1. Youtube linkini verebilir misiniz?

    YanıtlaSil
  2. Bu sitenin Wordpress'e taşınacağı hiç aklıma gelmezdi doğrusu :D O zaman kendi blogger hesabımı artk daha az kullanıcam demektir :D Neyse UnendingWar'a gelince, 5 gündür sohbette active idi. Şimdi bilmiyorum.
    -Ata2000

    YanıtlaSil
  3. Ayrıca ben en son profesyonel yazarların çalışacağına sevindim. Gerçekten çok acemi yazarlarımız vardı çünkü.

    YanıtlaSil
  4. Evet, bencede artık iletişime geçin...

    YanıtlaSil
  5. Yani tüm yazarlar gidip yeni pro. larmı geliceK veya bizim aramızdanmı seçicekler anlamadım.

    YanıtlaSil
  6. Tema biraz Monchocho'nun temasına benzememiş mi? Hatta bayağı benzemiş. Ben monchochonunkine benzer yapınca laf edersiniz siz yapınca aman allahım harika dersiniz -,-

    YanıtlaSil
  7. madem sadece prolar çalışcak size hoşçakalın...

    YanıtlaSil