Club Penguin Island Yayında!

Selam arkadaşlar,



Bildiğiniz gibi bugün 30 Mart ve bir neslin efsanesi olmuş Club Penguin yerini Club Penguin Island adlı oyuna bıraktı. Oyun çok fazla detay içerdiğinden dolayı incelemesini daha sonra yapacağız fakat şimdilik sizlerle indirme linklerini paylaşmak istiyorum.


Google Play

15 yorum:

  1. Ben oynadım ama çok sıkıcı! Yeni güncellemeler gelse anlarım! Yeni çıktı evet ama şuanda sıkıcı! Beklemeye devam edicem ben! Şuanda çünkü çok görev yok ve seviye atlamak çok zor!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru, şimdi sıkıcı ve oyunda bir sürü hata var. Fakat zamanla gelişeceğini umuyorum :)

      Sil
  2. Eymen (FKA: Eyocia)30 Mart 2017 20:05

    Şimdilik pek öyle durmuyor ve hiç sanmıyorum ama umarım ilerde Club Penguin'in yerini doldurabilecek konuma gelir Club Penguin Island.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, şu anlık biraz kıyıda köşede kalıyor, Üstelik membership sıkıntısı da hala devam etmekte...

      Sil
  3. 3200 günlük güzelim hesap gitti. En azından kapanmadan önceki anlar güzeldi.

    YanıtlaSil
  4. Oyun hakkında birsürü şey vardı yeni puffleler falan ama suan hiçbirşey yok oyundan beklentim mapın daha geniş,daha ferah ve daha güzel olacağını beklerdim ama gideceiğimiz yerin sadece 3 le kısıtlı olması çok kötü birşey.Ayrıca merak ettigim sorular var cevaplarsanız sevinirim, Puffleler ve igloolar geri dönecekmi eski maskotlar geri döenecekmi ve Card-Jitsu geri dönecekmi? Eger bu özellikler geri dönmesse ve oyun sadece 3 alan ve 2 maskotun bize verdigi görevleri yaparak geçerse oyunun tutcagını düşünmüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Döneceğini umuyoruz, çünkü saydıkların oyunu oluşturan temel unsurlar zaten.

      Sil
  5. eskisi gibi Partiler olucakmı? (Disneyin dalan duzenledigi yeni kıyafetlerin geldigi)

    YanıtlaSil
  6. Ahaha hayatimin en garip tesadüfünü yaşadim bu gün. 8 yil once ingilizce bilmeden oynadigim halde o ajanlik gorevlerinden ne kadar keyif aldigim aklima geldi birden. Daha dogrusu direk club penguin aklima geldi ve direk id mi ve şifremi hatirlamaya calistim. Hatirlayinca da direk bilgisayari acip bi kaç el şu dojoda oynanan kart oyundan oynayip cikarim filan diyip oyunu arattim ama sonradan öğrendim ki oyun dün kaldirilmiş. Bakalim bu yeni yaptiklari oyun nasil. Umarim ajan olmak icin 30 gün kurali yoktur :)

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. çöp
    KESİNLİKLE ÇÖP
    tutorialı geçmek için bile membership isteniyor

    YanıtlaSil