Yeni Island Insider serisi: 1.2 ve 1.3 güncellemesi

Nasılsınız bakalım penguenler? Şimdi yeni öğrendiğim haberlere göre Club Penguin Islands'ın yeni bir serisi var: Island Insiders. Tabi ki bu daha önceden olan bir seriydi. Ama şimdi ikinci sezonu yayınlanıyor ve herkes bu ikinci sezona yeni bir seri gözüyle bakıyor, Club Penguin kapandı diye. Bunlar tabi önemli değil, takmayın. Önemli olan bu serinin ikinci sezonunun ilk bölümünün yayınlanmış olması.

İşte videoyu buradan da izleyebilirsiniz:



Videoda anlatılanlar ise şunlar;
  • 1.2 güncellemesi ile ilgili bilgiler
  • Topluluğun sorduğu soruların cevapları
  • Mayıs'ta gelecek olan 1.3 güncellemesi ile ilgili sneak peek'ler
Çok da önemli şeyler yok yani. :/ Ama olsun, hadi biraz inceleyelim:


Öncelikle 1.2 güncellemesinde harita geliyor. Zaten Club Penguin'in kendisinde olan "harita" özelliğini oyunun ilk sürümünde silip atmaları zaten saçmalık. Ama eğer atmasalardı bu güncelleme sürümünde getirecek yenilik olmayacaktı. Bunlar tabi hep para kazanma stratejileri.


İkinci olarak da Club Penguin'de kullandığımız gazete, ajanlık telefonu özellikleri de geri geliyor. Her penguenin artık bir "telefon"u olacak. Evet normal bir telefon. Bunun içerisinden gazeteye ulaşabileceksiniz, günlük görevlerinizi görebilecekseniz ve ayarlar menüsü de burada olacak. Aslında resimde de gördüğünüz gibi Island News ve Ayarlar tuşları birer telefon uygulaması gibi dizilmiş ve yanlarında bazı boşluklar var. Sanırım oralara başka telefon uygulamaları gelecek, ne dersiniz?


Daha sonra, yeni Prehistoric itemleri geliyor. Yani büyük ihtimalle bir Prehistoric partisine hazır olun!


Sonraki adımımız yeni moda özelliği! Sanırsam bu güncellemenin en güzel ve en çarpıcı özeliği bu. Artık ne yapabilirsiniz biliyor musunuz? Kendinize giysi tasarlıyabiliyorsunuz evet, ama ya bu giysileri diğer penguenlere satabilseydiniz! Evet doğru duydunuz. :)


İşte bu menü Moda görevleri menüsü. Bu menüye isteyen ve member olan her penguen bir moda görevi yükleyebiliyor. Bir giysi tasarlıyorsunuz ve bunu moda görevleri menüsüne yüklüyorsunuz bu kadar basit.


İşte yukarıda gördüğünüz gibi yaptığınız bir giysiyi kataloğunuza ekliyorsunuz ve satışa sunuluyor, isteyen penguen de girip alabiliyor.

Peki sırada ne mi var? Hepimizin bildiği adanın zekisi Gary!


Sonunda mutlu olacağımız başka bir haber ve eski özelliklerden geri getirdikleri bir özellik daha. Neyse Gary'nin gelişi şöyle olacak: Aunt Arctic'in yeni gelecek olan görevlerinde Gary'i yanında göreceksiniz. Ama Gary kendisi görev verecek mi o belli değil.


Bir de Earth Day kutlamaları olacak. Bu yukarıdaki resimler de kutlamalarda herkese (free ve member olanlara) bu itemler verilecek.

Ayrıca adaya yeni bir içecek geliyor:


Son olarak da 1.3'te gelecek olan şeyler hakkında yayınlanan sneak peek'ler:



Kendinize iyi bakın! Sonra görüşmek üzere. :)

2 yorum: